Home

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika

Gambar sing ditampilake dina iki

Peresmian John Tyler

Ing pelantikan John Tyler minangka kaping sepuluh presiden Amerika Serikat kalakon tanggal 6 April 1841, ing Washington, D.C., sawise seda Presiden William Henry Harrison rong dina sadurunge. Iki minangka sing pertama sing ora dijadwalake, luar biasa pelantikan presiden kanggo njupuk Panggonan ing sajarah Amerika. Sawise nampa warta patine Harrison, Tyler tindak menyang Washington saka omah ing Williamsburg, Virginia nganggo kapal uap lan kreta, sarana transportasi paling cepet banjur kasedhiya, mbutuhake wektu 21 jam.

Kredit ukiran: Biro Ukiran lan Percetakan; dipulihake dening Andrew Shiva

Wilayah liyane ing Wikipedia

  • Warta komunitas - Papan buletin, proyek, sumber daya lan kegiyatan sing nyakup macem-macem wilayah Wikipedia.
  • Meja Pitulung - Takokake pitakon babagan nggunakake Wikipedia.
  • Kedutaan Besar lokal - Kanggo komunikasi sing gegandhengan karo Wikipedia ing basa liyane kajaba basa Inggris.
  • Mejo referensi - Dadi pustakawan virtual, sukarelawan Wikipedia ngatasi pitakon sampeyan babagan macem-macem subjek.
  • Warta situs - Pengumuman, pembaruan, artikel lan rilis pers ing Wikipedia lan Yayasan Wikimedia.
  • Pompa desa - Kanggo diskusi babagan Wikipedia, kalebu area masalah lan kabijakan teknis.

Proyek sadulur Wikipedia

Wikipedia dianakake dening Yayasan Wikimedia, organisasi nirlaba sing uga dadi tuan rumah sawetara liyane proyek: